Η εταιρεία pdristas δημιουργήθηκε το 2015 από τον Γιάννη Ασβεστά που είναι τεχνίτης της τεχνικής pdr (επισκευή χωρίς βαφή) τουλάχιστον 10 χρόνια σαν βασικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες pdr.

Αλλά αποφάσισε να κάνει την δική του εταιρία και να παρέχει της υπηρεσίες του στον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να είναι έντιμος με τους πελάτες του, να είναι ακριβής στα ραντεβού του, να απαντάει σε κάθε σας απορία σε σχέση με την επισκευή χωρίς βαφή, και να σας παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επισκευής του αυτοκινήτου σας χωρίς βαφή, χωρίς σφυρηλάτηση, στοκαρίσματα και πυρακτώσεις της λαμαρίνας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε.

Σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα τις επισκευής χωρίς βαφή που θα σας παρέχουμε, θα σας κάνει να μας εκτιμήσετε και να παραμείνετε πιστός πελάτης της pdristas.

Με εκτίμηση Ασβεστάς Γιάννης.

Θα χαρούμε να έρθετε στον χώρο μας, να εκτιμήσουμε την ζημιά που έχει υποστεί το αυτοκίνητο σας, αν θέλετε ακόμα να σας κάνουμε και επίδειξη της δουλειάς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 694 1563944 και κλείστε ραντεβού.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του PDR μπορείς, δουλεύοντας από τη μέσα πλευρά της λαμαρίνας του αυτοκινήτου να την επαναφέρεις στην αρχική της μορφή.

Το PDR είναι η πιο αποτελεσματική, πιο οικονομική και οικολογική τεχνική με το λιγότερο χρόνο επισκευής. Το PDR (paintless dent repair) είναι η τεχνική της επισκευής της λαμαρίνας χωρίς βαφή.

Μπορούμε να επισκευάσουμε ένα αρκετά ευρύ φάσμα του αμαξώματος χρησιμοποιώντας το PDR χωρίς να επηρεαστεί η επιφάνεια της βαφής.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου: PDR(επισκευή χωρίς βαφή) από χαλάζι, ζημιές που έχουν προκληθεί στο αυτοκίνητο σας από άνοιγμα πόρτας, χτυπημάτων και τσακίσματα σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου από κολονάκια, από καρότσια του Super market ακόμα και αν από τα νεύρα σας χτυπήσετε με δύναμη το αυτοκίνητο σας εμείς το επισκευάζουμε.

Οποιαδήποτε ζημιά ή λακκούβες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο σας το επισκευάζουμε χωρίς βάψιμο. Ακόμα και αν έχει πέσει στο αυτοκίνητο σας κουκουνάρι ή μπάλα του Μπάσκετ.

Επισκευάζουμε οποιαδήποτε ζημιά και οποιοδήποτε μεγέθους χωρίς βαφή

Δείτε δουλειές μας

Το PDR (Paintless Dent Repair) εφευρέθηκε από τον Oskar Flaig το Φεβρουάριο του 1960 κατά τη διάρκεια μιας “Διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας (Motor Sports Show)” στη Νέα Υόρκη, των ΗΠΑ. Ο Oskar Flaig ήταν ένα απλό μέλος του προσωπικού της Mercedes.

Η δουλειά του ήταν να φροντίζει τις βαφές όλων των εκθεσιακών αυτοκινήτων που παρουσιάζονταν σε εμπορικές εκθέσεις. Ζημιές, γρατζουνιές στο χρώμα και μικρά βαθουλώματα, που είχαν προκληθεί από το κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας, έπρεπε να βαφούν εκ νέου το βράδυ, έτσι ώστε τα οχήματα να είναι σε άριστη κατάσταση για την επόμενη ημέρα.

Σε αυτήν την έκθεση στη Νέα Υόρκη, ο Oskar Flaig χρησιμοποίησε μια λαβή σαν σφυρί για να σπρώξει προς τα έξω ένα μικρό βαθούλωμα, σαν αποτέλεσμα να μην χρειαζότανε στόκο η λακκούβα πριν από τη βαφή.

Παρ ‘όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήδη φαινόταν τέλειο αφού είχε πιεστεί το βαθούλωμα. Αυτή ήταν η αρχή της αφαίρεσης του βαθουλώματος και η αρχή για μια νέα τεχνική. Της επισκευής χωρίς βαφή, της επισκευής PDR


Το 1972 Το PDR εισήχθη στην Αργεντινή, στη συνέχεια, το 1978 στην Αυστραλία.

Τέλος εισήχθη εκ νέου στη Βόρεια Αμερική το 1986 από τον ιδρυτή της Natalio Balderrama, που μέχρι και σήμερα έχει την διεθνούς φήμης εταιρία με το όνομα του. Εισήχθη και στο Μεξικό το 1994 από τον Jose Velasco Orozco & José Velasco Ramirez (πατέρας & γιός) με την επωνυμία της εταιρείας Dent-Magic de Mexico.

Από εκεί και μετά διαδόθηκε η τεχνική στην Ευρώπη, στη Ασία και έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Έχετε μαγαζί που ασχολείστε με τον χώρο του αυτοκινήτου και θέλετε να προσθέσετε το pdr στις παροχές σας ώστε να αυξήσετε την πελατεία σας; Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε ώστε να συζητήσουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να συνεργαστούμε. Ήδη συνεργαζόμαστε με πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, με πλυντήρια αυτοκινήτων με συνεργεία, με εταιρίες ενοικιαστών αυτοκινήτων και με οτιδήποτε εσείς μπορείτε να σκεφτείτε που μπορεί να αυξήσει την πελατεία σας. Χαρά μας να κανονίσουμε μια συνάντηση και να συζητήσουμε από κοντά την ιδέα σας και να την υλοποιήσουμε.
Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin